Acasa

“Orice om ar trebui sa aiba dreptul de a face orice speculatii doreste. De intrebarile nascute din aceste speculatii se tem atat de tare cei care controleaza cunoasterea acceptata… Odata cu intrarea noastra in era cosmica va trebui totusi sa insistam asupra dreptului nostru de a pune intrebari noi, chiar si prostesti uneori, fara teama de a fi acuzati”.

Citat din cartea omului de stiinta Wilhelm Reich, Contact cu spatiul cosmic. Reich a murit intr-o inchisoare din Statele Unite, la data de 3 noiembrie 1957.

gemenii

Chuang-Tzu: „Omul perfect isi foloseste mintea precum o oglinda; nu se ataseaza de nimic; nu respinge nimic; percepe fara a pastra.

Proiectul Trandafirului

Centru de re-conectare la NATURA
Neptun este in domiciliu pana in 2026 si impreuna cu Chiron din Berbec, marele vindecator, ne indruma sa avem grija de sanatatea noastra si a Pamantului. Este timpul viselor generoase.

Roza Mirabilis: viziunea unei vieti simple
Dealul cu roze salbatice, pe care sta Casa Rozei de mai bine de 100 de ani, este un loc salbatic in Maramures, plin de plante medicinale si fructe de padure, in care Natura magnifica isi desfasoara fortele binefacatoare. Apa curata de izvor, aer proaspat, linistea padurii, departe de tumultul orasului, noptile intunecate instelate, dimineti incantate de ciripitul vesel al pasarilor, seri descantate de cantecul greierilor, caprioare, vulpi, iepuri… Este un taram magic, ideal pentru retrageri, meditatii si conectare la puterea Pamantului!

My Magic Realm on Pinterest

Casuta batrina, din lut si lemn, pe care as vrea s-o trezesc la viata, ar putea deveni acolo un centru de intalniri al oamenilor indragostiti de Natura. Dar pentru a putea primi din nou oaspeti, ar avea nevoie de o palariuta noua, ceva reparatii si imbunatatiri. Iar eu as avea nevoie de ajutorul vostru, in bani si voluntariat.
Asa ca, daca va indeamna inima, orice contributie este bine-venita!

Pentru donatii: PayPal
Pentru voluntariat: terrana09@gmail.com, 0721605595
Casa Roza pe Facebook

Multumesc si, cum se zice, sa vi se intoarca inzecit!

La Copalnic, Maramures
copalnic

dealuri

Mai treceti pe aici 🙂